Lyntex.dk ApS

Lyntex.dk ApS

læderkabine

Vil du ses i byen?

Unikke betræk i læder

Læder er et kvalitetsmateriale, der er kendt for at skabe spændende effekter og unikt særpræg.

LynTex.dk ApS har specialiseret sig i custommade læderinteriør til konkurrencedygtige priser. I vores galleri kan du se eksempler på nogle af de opgaver, vi har løst:

  • Læderstuer til biler og veteranbiler
  • Ompolstring af lædermøbler
  • Betræk til motorcykel sadler
  • Læderindtræk til både
Med et ensartet professionelt grafisk udtryk bliver dit firma både set og husket

Vi er med hele vejen

Custommade læderinteriør - med dig i centrum

Lyntex.dk ApS garanterer reel og kyndig rådgivning med udgangspunkt i dine idéer og ønsker. Vi sælger ikke standardløsninger og metervarer, når det kommer til læder. Her arbejder vi med et unikt kvalitetsmateriale, der lægger op til skræddersyede specialløsninger.

Hvad enten du ønsker rødt læder med harlekintern eller klassisk sort indtræk til cabrioleten, står vi klar med god sparring fra første kundemøde. Når vi har designet og opmålingen på plads, aftaler vi pris og det videre forløb. Vi er grundige og omhyggelige med alle faser i forløbet, så vi sikrer, at du får præcist den løsning, du drømmer om.

Udvalg og kombinationsmuligheder

Vi rører ikke ved lak og krom. Til gengæld er vi håndværksmæssige specialister i læder og kombinationsmuligheder. Vi kan føre idéer ud i livet, hvad angår farvevalg mønstre, syninger og effekter.

Udvalget er stort, og vi står klar til at guide dig sikkert gennem alle valg undervejs. Hovedsagen er, at du får det unikke look, du går efter. Det eneste Lyntex.dk ikke går på kompromis med er kvaliteten af læderet.

Her bruger vi kun læder af bedste kvalitet, så vi sikrer holdbarhed og maksimal slidstyrke mange år frem.

Vedligeholdelse af læder

Læderbetrækket holder i mange år, når kvaliteten er i top, og det er syet og monteret korrekt. Du skal dog være opmærksom på, at sollys og almindelig brug skaber slid, ligesom aircondition og sædevarme kan virke udtørrende på læderet.

Derfor anbefaler vi, at du plejer læderet. Om det skal være en eller tre gange om året afhænger af, hvordan og hvor tit læderet slides, og i hvilket omfang det udsættes for temperaturændringer.
Har du brug for et godt råd om vedligeholdelse af dit læderinteriør, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 51 82 10 99 eller kigge forbi med din bil, og så ser vi på dine muligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi dekorerer biler, lastbiler, entreprenørmaskiner, trailere, både og meget mere.