Lyntex.dk ApS

Lyntex.dk ApS

Autodekoration

Vil du ses i byen?

Autodekoration betaler sig

Autodekoration bliv synlig i byen, firmalogo på din firmabil.

Vi arbejder med biler i alle størrelser både med print og udskåret folie, og vi udarbejder et layout, der passer til din bil og dit behov.

 

IMG_20190626_133855
Med et ensartet professionelt grafisk udtryk bliver dit firma både set og husket

Vi er med hele vejen

Sådan arbejder vi

Vi er din samarbejdspartner fra design til montering. Lyntex går i dialog med dig og kommer med illustrative løsninger, der matcher dine ønsker og behov. Uanset om du blot ønsker navn og CVR-nummer på en streamer, eller vi om skal kigge på logo og større grafisk udtryk, står vi klar med rådgivning og kreative input.

Efter vi har talt sammen, får du udkast til gennemsyn med en pris, du kan forholde dig til. Det kan eksempelvis være på:

  • Logo, navn og CVR – streamer
  • Grafik og slogan
  • Billeder/folie
  • Totalløsninger i tekst, grafik og foto

Lyntex.dk ApS sår gerne til rådighed med vores  faglige ekspertise. Vi har været i branchen i over 20 år. Vi har mange gode ideer.

Mangler du inspiration til, hvordan din autodekoration skal se ud? Se vores galleri

IMG_20190704_132418

Vi slipper ikke opgaven

Lyntex.dk ApS slipper ikke opgaven, før du er tilfreds. Vi er med hele vejen – fra valg af design til færdig montering. Forløbet aftales individuelt, og vi møder dig gerne på din arbejdsplads, hvis det passer dig bedst.

Bredt sortiment

Når først vi har dit grafiske udtryk på plads er mulighederne utallige. Vi skalerer uproblematisk op og ned i størrelser og leverer alt fra store byggepladsskilte til streamers, klistermærker til håndværktøj, visitkort og meget mere.

Efter mere end 20 år i branchen har vi opbygget et solidt netværk med dygtige samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan leverere totalløsninger  der opfylder dine behov.