Unikke kalecher til båd og bil.

Kalecher og vindstops til båd og bil

For Lyntex.dk er fremstilling af kalecher et håndværk, vi er stolte af. Vi tager dig sikkert gennem alle købets faser fra opmåling, design og farvevalg til levering og montering. Uanset om det er bilen, båden eller traileren, der skal have ny kaleche eller vindstop, står vi klar med rådgivning og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vores speciale er tilfredse kunder

Vi står for kvalitet i alle materialevalg. Når vi taler om båddugens tæthed og UV-bestandighed eller lynlåskvalitet og gummistropper har vi års erfaring med, hvad der virker, og hvad der holder. Samtidig er det vigtigt for os, at kalechens design opfylder præcis de ønsker og behov, du har til brug og indretning. Eksempelvis i forhold til sideruder, åbninger og praktisk brugsvenlighed.

 

Kalecher er mange ting….

Vi har fremstillet kalecher, pressendinger og vindstops til:

  • Både (kaleche, cockpittelt, bompressenning, overtræk)
  • Biler (cabriolets, veteranbiler)
  • Trailere

Skal vi hjælpe dig?

Mangler du overtræk til båden, så den kan stå godt beskyttet gennem vinteren?

LynTex.dk måler op og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Langtidsholdbar kaleche

Specialsyede kalecher i kvalitetsmaterialer holder i mange år. Derfor skal de selvfølgelig have en perfekt pasform fra starten. Hos LynTex.dk er vi med hele vejen. Først laver vi en grundig opmåling og taler med dig om dine ønsker, behov og muligheder. Du får et konkret tilbud med en pris, du kan forholde dig til.

Skræddersyet service

Vi nyfremstiller alle former for kalecher og presenninger, så du får dem custommade til din båd eller bil.

Har du brug for ekspertise inden for andre former for sadelbagerarbejde, kan du kontakte vores værksted direkte på tlf. 5182 1099.

Vi har mange års erfaring med både små og store reparationer, ompolstring og unikke løsningsforslag.

Se også vores kvalitetsarbejde ift. interiør til både og biler 

Dernæst syr vi, leverer og monterer. Ofte vil det kræve afprøvning og tilretning af kalechen, før den sidder helt perfekt, men vi slipper ikke opgaven, før du er tilfreds.

Lad LynTex.dk stå for:

  • Opmåling og design
  • Syning/omsyning/tilretning
  • Levering og montering

Sådan plejer du din kaleche:

1) Rengør mildt og skånsomt 

Brug altid mild sæbe og blød børste, når du rengør din kaleche. Brug ALDRIG højtryksrenser, klorholdige rengøringsmidler eller andre kemikalier.

2) Lad kalechen tørre udspændt

Er kalechen blevet våd, tørrer den bedst monteret på båden og udspændt. Pak aldrig en våd kaleche sammen – udspænd den hurtigst muligt af hensyn til dugen og dens facon.

3) Afmonter kalechen

Transporterer du båden bag på en trailer eller har den stående beskyttet til vinteropbevaring, anbefaler LynTex.dk, at du afmonterer kalechen.

LYNTEX LEVERANDØRER.