Lyntex.dk ApS

Lyntex.dk ApS

kaleche

Vil du ses i byen?

Kalecher til båd og bil

For Lyntex.dk ApS er fremstilling af kalecher et håndværk, vi er stolte af. Vi tager dig sikkert gennem alle købets faser fra opmåling, design og farvevalg til levering og montering.

Om det er til bilen, båden eller traileren, der skal have ny kaleche står vi klar med rådgivning og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

 

Kontakt os og få en uforpligtende snak LynTex.dk ApS designer, specialsyr og monterer kalecher til konkurrencedygtige priser

Vi er med hele vejen

Vores speciale er tilfredse kunder

Vi står for kvalitet i alle materialevalg. Når vi taler om båddugens tæthed og UV-bestandighed eller lynlåskvalitet og gummistropper har vi års erfaring med, hvad der virker, og hvad der holder.

Samtidig er det vigtigt for os, at kalechens design opfylder præcis de ønsker og behov, du har til brug og indretning. Eksempelvis i forhold til sideruder, åbninger og praktisk brugsvenlighed.

Kalecher er mange ting….

Vi har fremstillet kalecher, presenninger til:

  • Både (kaleche, cockpittelt, bompressenning, overtræk)
  • Biler (cabriolet, veteranbiler)
  • Trailere

Lyntex.dk ApS står gerne til rådighed med vores  faglige ekspertise. Vi har været i branchen i over 20 år. Vi har mange gode ideer.

Langtidsholdbar kaleche

Specialsyede kalecher i kvalitetsmaterialer holder i mange år. Derfor skal de selvfølgelig have en perfekt pasform fra starten. Hos LynTex.dk ApS er vi med hele vejen. Først laver vi en grundig opmåling og taler med dig om dine ønsker, behov og muligheder. Du får et konkret tilbud med en pris, du kan forholde dig til.

Dernæst syr vi, leverer og monterer. Ofte vil det kræve afprøvning og tilretning af kalechen, før den sidder helt perfekt, men vi slipper ikke opgaven, før du er tilfreds.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi dekorerer biler, lastbiler, entreprenørmaskiner, trailere, både og meget mere.

Lad Lyntex.dk ApS stå for

  •  Opmåling og design
  •  Syning/omsyning/tilretning
  •  Levering og montering

3 gode råd - Sådan plejer du din kaleche:

1) Rengør kun skånsomt og med mild sæbe
Brug altid mild sæbe og blød børste, når du rengør din kaleche. Brug ALDRIG højtryksrenser, klorholdige rengøringsmidler eller andre kemikalier

2) Lad kalechen tørre udspændt
Er kalechen blevet våd, tørrer den bedst monteret på båden og udspændt. Pak aldrig en våd kaleche sammen – udspænd den hurtigst muligt af hensyn til dugen og dens facon.

3) Afmonter kalechen
Transporterer du båden bag på en trailer eller har den stående beskyttet til vinteropbevaring, anbefaler LynTex.dk ApS, at du afmonterer kalechen.

Skræddersyet service

Vi nyfremstiller alle former for kalecher og presenninger, så du får dem custommade til din båd eller bil. Har du brug for ekspertise inden for andre former for sadelbagerarbejde, kan du kontakte vores værksted direkte på tlf. 5182 1099. Vi har mange års erfaring med både små og store reparationer, ompolstring og unikke løsningsforslag. Se også vores kvalitetsarbejde ift. interiør til både og biler under læderkabine

Mangler du overtræk til båden, så den kan stå godt beskyttet gennem vinteren?

LynTex.dk ApS måler op og leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

kalecher-lyntex-aps-dk