Autodekoration betaler sig

 

Med en dekoration på din bil, lastbil eller trailer bliver du set af nye potentielle kunder og samarbejdspartnere hver dag.

 

Din firmabil dit ansigt udadtil, og LynTex.dk sørger for, at du bliver både set og husket af dine kunder. De genkender dig og dit logo i gadebilledet. Mens du holder parkeret, bliver du set af naboer og netværk.

 

Derfor betaler det sig at udnytte dit køretøj som rullende reklamesøjle.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Vi dekorerer biler, lastbiler, entreprenørmaskiner, trailere, både og meget mere.

LynTex.dk er med hele vejen

Vi er din samarbejdspartner fra design til montering. LynTex.dk går i dialog med dig og kommer med illustrative løsninger, der matcher dine ønsker og behov. Uanset om du blot ønsker navn og CVR-nummer på en streamer, eller vi om skal kigge på logo og komplet grafisk udtryk, står vi klar med rådgivning og kreative input.

 

Efter vi har talt sammen, får du udkast til gennemsyn med en pris, du kan forholde dig til. Det kan eksempelvis være på:

  • Logo, navn og CVR – streamer
  • Grafik og slogan
  • Billeder/folie
  • Totalløsninger i tekst, grafik og foto

 

LynTex.dk slipper ikke opgaven, før du er tilfreds. Vi er med hele vejen – fra valg af design til færdig montering. Forløbet aftales individuelt, og vi møder dig gerne på din arbejdsplads, hvis det passer dig bedst.

 

Bredt sortiment

Når først vi har dit grafiske udtryk på plads, er mulighederne utallige. Vi skalerer uproblematisk op og ned i størrelser og leverer alt fra store byggepladsskilte til streamers, klistermærker til håndværktøj, visitkort og meget mere.

Efter mere end 20 år i branchen har vi opbygget et solidt netværk med dygtige samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan levere totalløsninger – eksempelvis også inden for tekstiltryk til arbejdstøj.

 

Med et ensartet professionelt grafisk udtryk bliver dit firma både set og husket.

LYNTEX LEVERANDØRER.