Skilte og reklamer

Alle former for skilte og reklamer

LynTex.dk tilbyder alle former for skilte, bannere og vinduesdekoration. Det kan være alt fra A-skilte eller solfilm på butiksruder til de helt store stadionskilte eller stofbannere til stilladser.

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, er der to ting, LynTex.dk altid lægger særlig vægt på: design og holdbarhed.

 

Design

Designet på dit skilt skal selvfølgelig afspejle din virksomheds profil. Vores grafikere står klar til at skalere dit navn, logo og budskab, så det passer til størrelsen, matcher dit brand, og så vi sikrer, at det bliver set af både kunder og samarbejdspartnere.

Har du endnu ikke din virksomheds grafiske udtryk helt på plads (logo, font osv.), starter vi dér. Når først det er lavet, kan det i øvrigt nemt overføres til både tryksager, streamers og autodekoration – og Lyntex.dk er selvfølgelig leveringsdygtig i det hele.

Se autodekoration  og tryksager  fra Lyntex.dk

 

Vores anden mærkesag, når det kommer til skilte, handler om holdbarhed og dermed materialevalg. Her går vi aldrig på kompromis.

Mange års erfaring med alt fra store aluskilte og PVC-bannere til 3M-folie og stilladsskilte i et utal af varianter har lært os, hvad der holder og hvilke materialer, der er mest vejrbestandige.

Du kan altid forvente ærlig og reel rådgivning hos Lyntex.dk, og at du får den løsning, der passer til dine behov og dine krav til holdbarhed.

 

 

 

 

 

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Fra rådgivning til montering

Hos LynTex.dk deler vi gerne ud af vores viden og erfaring.

Vi møder dig i øjenhøjde og står klar til at guide dig sikkert gennem alle købets faser.

  • Rådgivning
  • Opmåling
  • Grafisk design
  • Produktion
  • Levering
  • Montering

Eksempler på skilteopgaver

Indendørs og udendørs bannere

Vi tilbyder design og tryk af alle former for reklameflag og bannere. Materialet til indendørs brug er som udgangspunkt brandhæmmende, mens udendørsbannere fremstilles med små huller, så vinden ikke så let får fat. Se eksempler på flag og bannere her

Har dit firma brug for vinduesdekoration?

LYNTEX LEVERANDØRER.